DA LI STE VIDJELI PENELOPE KRUZ NA CHANELOVOJ REVIJI:  Suze i bijele ruže za Karla Lagerfelda

Prema višegodišnjoj tradiciji, Parisku nedelju mode zatvorila je revija slavne francuske kuće Chanel, na čijem čelu je do prije neku nedelju bio Karl Lagerfeld.

Tako je bilo i ove godine, a ova revija ustaće upamćena po svojevrsnom spektaklu koji je upriličen u čast nedavno preminulog modnog maga.

Na reviji u “Grand Palaisu” predstavljena je poslednja Lagerfeldova modna kolekcija za sezonu jesen-zima, a kao i obično scenografija za ovaj modni spektakl je bila bajkovita.

Karlove muze, među kojima su Kara Delevinj i Kaja Gerber, u suzama su prošetle modnom pistom, a specijalna gošća bila je slavna španska glumica Penelope Kruz.

Penelope je nosila romantičnu bijelu kreaciju, a znak ljubavi i poštovanja prema Lagerfeldu u ruci je nosila jednu bijelu ružu…

– Veoma sam počastvovana što sam bila dio Chanelove revije na kojoj je predstavljena poslednja kolekcija Karla Lagerfelda. Izuzetno emotivan momenat za sve nas – napisala je oskarovka na društvenim mrežama.

Reviji su prisustvovale i slavne manekenke i glumice, bliske Legerfeldove prijateljice i muze – Naomi Kembel, Klaudija Šifer, Marion Kotijar, Kristen Stjuart i Monika Beluči.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*