Modna revija na dodijeli Oskara 2019: Lejdi Gaga kao Odri Hepbern sa ogrlicom starom 141 godinu

Šarliz Teron (43), odskora brineta, na dodjeli Oskara u Los Anđelesu  blistala je u plavoj kreaciji otvorenih leđa modne kuće Dior, zbog koje su je modni kritičari stavili na sam vrh liste najbolje obučenih zvijezda.

Glumica je i inače besprijekornu liniju dodatno istesala zbog uloge u filmu “Atomska plavuša”  iz 2017. treniravši boks i različite borilačke vještine.

– Vježbe su bile brutalne. U teretani sam provodila najmanje pet sati, svaki dan, bez iznimke – izjavila je tada Šarliz, a rezultati su i više nego vidljivi.

Među najbolje obučenim na crvenom tepihu našla se i Rakel Velč (48) u dvodjelnoj crvenoj haljini s detaljima od lateksa Živanši.

Ni Lejdi Gaga (32) nije pogriješila – crnu kreaciju omiljenog dizajnera Aleksandra MekKvina upotpunila je 141 godinu starom ogrlicom od žutog dijamanta luksuznoga brenda Tifani. Isti komad nakita svojevremeno je nosila Odri Hepbern, zvijezda kultnoga filma “Doručak kod Tifanija” iz 1961. godine.

Kao i svake godine, neke su zvijezde modno podbacile i završile na omraženoj listi najgore obučenih.

Iako je osvojila Oskara za najbolju glavnu glumicu u filmu “Miljenica”, engleska glumica Olivija Kolman (45) nije oduševila Pradinom zelenom haljinom.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*