SRĐAN MAZALICA (SNSD) ŽESTOKO PO MILADINU STANIĆU (SDS): Lopužo, kriminalac jedan, u ratu si se obogatio! Ti nekom da kažeš da je korumpiran!

BANJALUKA – Lopužo kriminalac jedan, u ratu si se pljačkajući obogatio. Ti nekom da kažeš da je korumpiran, rekao je danas prilikom rasprave o Prijedlogu  zakona o igrama na sreću u Narodnoj skupštini RS poslanik SNSD-a Srđan Mazalica, obraćajući se poslaniku SDS-a Miladinu Staniću.

Iznerviran Stanićevim optužbama upućenim ministrici finansija Zori Vidović da je „korumpirana“, Mazalica je ispričao da je Stanić uzeo novac namijenjen za pomoć gladnoj djeci u Prnjavoru u ratu, a potom  kupio firme koje je poslao u stečaj i obogatio se.

„Da je to istina davno bih odgovarao. Zora Vidović je korumpirana jer ko bi normalan dozvolio da neki stranac dođe i opljačka RS“, rekao je Stanić.

On je sve navode Mazalice odbacio riječima: „Sve ste slagali“.

„Vi govorite o pameti i poštenju a Vlada je danas prodala potraživanja Fabrice glinice Birač kriminalnoj firmi Batagon International, rekao je Stanić.

Potom je poslanik Ilija Tamindžija u ime Kluba SNSD-a zatražio pauzu od 15 minuta da bi vođenje sjednice preuzeo predsjednik Narodne skuštine.

Poslije pauze poslanik Mazalica nastavio je u istom tonu, ističući da je Stanić klasičan primjer tajkuna, koji je akter pljačkaške privatizacije, čime je nastavljen niz replika, krivih navoda i pozivanja na povredu Poslovnika.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*