U TREBINJU SMJENA ŠEST FUNKCIONERA:  Ovo su novi direktori i načelnici odjeljanja

TREBINJE – Promjenom šest funkcionera na lokalnom nivou danas će i zvanično biti pokrenuta smjena određenih funkcionera među kojima su načelnici odjeljenja i direktori pojedinih javnih ustanova i preduzeća.

Kako TrebinjeLive.info nezvanično saznaje, u Gradskoj upravi nove načelnike dobiće Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i za inspekcijske i poslove komunalne policije.

Umjesto Janje Ćapin u stambeno-komunalno će dosadašnji načelnik Odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije Bojan Čvoro, koga će na toj poziciji zamijeniti Đorđe Miljanović.

Na skupštini će biti razriješen i direktor “Naše radosti” Aleksandar Vukanović, koga će zamijeniti Janja Ćapin.

Umjesto Lazara Prcovića, javnim preduzećem “Radnik” upravljaće Danijel Rašović, dok će na čelu novoformiranog preduzeća “Parking servis” biti imenovan Milorad Budimčić.

Na lični zahtjev, sa funkcije direktora Doma zdravlja razriješen je Vaso Mijanović, koga će zamijeniti Branka Drašković, koja je i ranije bila na čelu ove ustanove.

Smjene će biti nastavljene i u narednom periodu u još deset javnih ustanova, preduzeća i odjeljenja Gradske uprave u Trebinju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*