KLADIONICE: Kako će Hari i Megan nazvati svoju bebu?

Princ Hari i Megan Markl trebalo bi da postanu roditelji u aprilu.

Iako pol bebe nije otkriven, to nije spriječilo kladioničare da nagađaju koje će ime dobiti novi član kraljevske porodice.

Favoriti su Dajana za djevojčicu, po pokojnoj majci prinčeva, kao i Artur, ako bude dječak.

U kladionici “Vilijam Hil” šanse da će se beba zvati po poginuloj princezi Dajani su 10/1. Na taj način, princ Hari i Megan Markl odali bi počast omiljenoj britanskoj princezi, koja je poginula kada je Hari imao 12 godina.

Druga imena koja su favoriti u kladionici su Alis i Viktorija, ako bude djevojčica, kao i Artur i Edvard, ako bude dječak.

Ako bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prvoj bebi dali ime njegove pokojne majke, pratili bi princa Vilijama i Kejt Midlton, koji su princezi Šarlot ime Dajana dali kao srednje ime.

Pored Dajane, imena koja su popularna su Alis, koja je trenutno na drugom mjestu sa kvotom 12/1, Viktorija (kvota 14/1) i Aleksandra (kvota 16/1).

Dok se pol bebe i dalje drži u tajnosti, drugi se nadaju da će pogoditi bar ime ako bude dječak. Ime Artur trenutno vodi na kladionicama sa kvotom 12/1, dok su Edvard i Džejms takođe u igri, sa izgledima 16/1.

Prema kladioničarima, trenutno imaju više opklada na ime bebe princa Harija i Megan, nego što su imali kada je Kejt Midlton bila trudna sa prvim djetetom, princem Džordžom.

– Klađenje na ime kraljevske bebe nikada nije bilo popularnije, jasno je da javnost veoma voli Harija i Megan. U ovoj fazi smatramo da će promet biti veći za bebu Saseks nego za princa Džordža – rekao je vlasnik kladionice Rupert Hil.

Megan i Hari bili su veoma zauzeti u proteklim nedeljama, pa je par bio u posljednjoj zajedničkoj posjeti Maroku prije porođaja, dok je vojvotkinja nedelju dana ranije bila u Njujorku na zabavi darivanja bebe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*