DVORSKE INTRIGE: Vojvotkinje Kejt i Megan se potukle?!

Konstantna šuškanja o neslaganju vojvotkinja Kejt Midlton i Megan Markl ne prestaju, a ovih dana doživjela su kulminaciju.

A sve je počelo koji dan prije vjenčanja princa Harija i Megan Markl. Tada je Megan rasplakala Kejt poslije čega je došlo je i do dramatične selidbe princa Harija i njegove drage iz Kensingtonske palate.

„Princ Vilijam je bio prilično zabrinut zbog prebrzih koraka u bratovoj vezi, a budući da je bio blizak sa Harijem, smatrao je da mu na to može ukazati i reći mu da ne brza sa odlukama. Iako je to trebao biti dobronamjerni savjet starijeg i iskusnijeg brata, Hariju se to nije dopalo i sve je doživio kao kritiku. U njegovoj interpretaciji ispalo je da ga brat ne podržava u njegovoj odluci, da ne poštuje njegovu buduću suprugu. Uvjerena sam da je tada sve krenulo po zlu“, ispričala je stručnjak za kraljevsku porodicu Kejt Nikol.

Fotograf Alison Džekson ,koja se bavi fotografisanjem dvojnika kraljevske porodice, odmah je krenula na posao.

Snimila je dvojnice vojvotkinja kako se  čupaju za kosu i vuku po podu palate, a Meganina dvojnica je čak nogom počela udarati svoju ‘suparnicu’ noseći cipele s visokim potpeticama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*